Kako do nas?

 

Vlastitim autom

1. opcija: otok KRK (Baška) - otok RAB (Lopar)

Uzmite trajekt u Baškoj na otoku Krku (do kojega ćete vrlo lako doći automobilom zato što je s kopnom povezan mostom). Za red vožnje trajekata potražite link na stranici Korisni linkovi.

Kada izađete sa trajekta, odd trajektne luke zaputite se glavnom prometnicom...

Nakon cca. 500 m od trajektne luke, skrenite u drugu ulicu lijevo.

Vozite ravno uz brijeg do sljedeveg raskrižja gdje skrečete opet lijevo (oštro, 180 stupnjeva).

Nastavljate voznju kroz par zavoja i dolazite na vrh brda. Sada samo ravno i na prvom krizanju skrenite lijevo (niz brijeg).

Vozite 100m i sa desne strane vidjt cete veliku škarpu i dvije kuce (prve kuće poslije križanja). Bijela i Žuta. To su naši apartmani. Skrenite na parking lijevo nasuprot kuća.

Detaljnije karte mozete naci ovdje.

 

 

2. način: Jablanac - otok RAB (Mišnjak)

Uzmite trajekt u Jablancu (luci na kopnu, do koje ćete lako doći Jadranskom magistralom, odnosno koristeći odvojak s autoceste - ovisno iz kojeg pravca dolazite). Nakon 10-minutne vožnje trajektom, stići ćete na Rab, u luku Mišnjak.

Zaputite se u Lopar, koji je udaljen 20 kilometara.

Do Lopara (samo pratite oznake na cesti) će Vam trebati 15-ak minuta lagane vožnje.

Na prvom raskrižju u Loparu, skrenite lijevo.

Nakon 200 metara, skrenite u prvu ulicu desno.

Sada samo ravno (uz brijeg) i na prvo krizanju skrenite desno, (uz brijeg).

Sada samo ravno i na prvom krizanju skrenite lijevo (niz brijeg).

Vozite 100m i sa desne strane vidjt cete veliku škarpu i dvije kuće (prve kuće poslije križanja). Bijela i Žuta. To su naši apartmani. Skrenite na parking lijevo nasuprot kuća.

Detaljnije karte mozete naci ovdje.


Autobusom

Autobusne veze za Rab su dobre cijele godine, a tijekom sezone postoje i dodatne linije. Kada stignete u Rab, uzmite lokalni autobus za Lopar, a kada stignete tamo, izađite na prvoj stanici. Potrebno je 5 -10 minuta pješačenja do apartmana VeAn.

Najavite li nam svoj dolazak autobusom unaprijed, rado ćemo poslati po Vas osobni automobil.


Avionom

Najbliži aerodrom je onaj riječki na Krku ( info: www.rijeka-airport.hr ). Od Krka uzmite autobus (ili taxi) za Bašku. U Baškoj se ukrcajte na trajekt za Lopar (red vožnje pogledajte na www.jadrolinija.hr , ili www.rapska-plovidba.hr ). Nakon dolaska u Lopar, mi ćemo se pobrinuti za Vaš prijevoz do apartmana.


Brodom (katamaranom)

U Rijeci (najvećoj hrvatskoj luci, lako dostupnoj različitim prometnim pravcima) ukrcajte se na katamaran (vozni red pogledajte na: www.jadrolinija.hr) i uživajte u jednosatnoj vožnji do Raba. Iz Raba ćete u Lopar jednostavno doći autobusom ili taxi-jem. Naša usluga prijevoza također Vam je dostupna.


Ukoliko ste u nedoumici koji način dolaska izabrati, rado ćemo Vam pomoći u donošenju odluke, ili Vas eventualno uputiti na neke važnije cestovne pravce (ukoliko dolazite automobilom).

Planer putovanja naći ćete na: www.viamichelin.com


Ne zaboravite...bit će nam zadovoljstvo ugostiti Vas!